Pildījums pilnībā maina pankūku jēgu. Tu vari pārvērst tās par sātīgu silto ēdienu, vai lielisku desertu.
Pankūkas ar olu pildījumu
Sastāvs: 4 olas, 50 gr. zaļie sīpoli, 5-10 gr. dilles, sāls.
Novāra 4 olas. Sarīvē vārītas olas. Apcep 50 gr sīpolu 50. Pievieno dilles un sāli pēc garšas.
Pankūkas ar biezpiena pildījumu
Sastāvs: Biezpiens 500 gr., 1 olas dzeltenums, 2 ēdamkarotes cukura, 50 gr. rozīnes.
Mēs ņemam biezpienu, pievienojam tam vienu dzeltenumu, cukuru, kārtīgi samaisa. Iegūtajā masā pievieno rozīnes. Iepriekš rozīnes iemērc verdošā ūdens.
Pankūkas ar vistas pildījumu
Sastāvs: 1 vistas krūtiņa, 10 gr. dilles, 2 vārītas olas, sāls, pipari.
Vāra vistas krūtiņu. Samaļ to gaļas mašīnā. Dilles smalki sagriež. 2 vārītas olas sarīvē, bet sāli un piparus pievieno pēc garšas.
Pankūkas ar sēņu pildījumu
Sastāvs: 500 gr. sēnes, 2 gab. sīpoli, sāls, pipari.
Apcep sēnes 500 gr. Apcep 2 vidēja lieluma sīpolus, sāli un piparus pievieno pēc garšas.
Pankūkas ar “Vārīto desu”
Sastāvs: 200 gr. Vārītā desa, 0,5 ēdamkarotes sinepju, 50 gr. skābs krējums, 100 gr. siers.
Vārīto desu izmaļ caur gaļas mašīnā, sarīvē sieru uz rupjās rīves, pievieno 0,5 tējkarotes sinepju un 50 gr. skābu krējumu. Visu samaisa, pildījums ir gatavs.
Aknu pildījums
Sastāvs: 500 gr. aknas (cūkgaļa vai liellopa gaļas), 2 sīpoli, 1 burkāns, 3 olas, sāls. pipari.
Apcep aknas ar 2 vidēja lieluma sīpoliem un 1 burkānu. 3 vārītas olas, sarīvē, sāli un piparus pievieno pēc garšas.
Pankūkas ar gaļas pildījumu
Sastāvs: 500 gr. svaiga malta gaļa, 1 sīpols, sāls, pipari.
Malto gaļu apcep ar sīpoliem. Pēc garšas pievieno sāli un piparus.
Pankūkas ar sieru un šķiņķi
Sastāvs: 300 gr šķiņķis, 150 gr. siers, 2-3 vārītas olas, sāls.
Sagrieziet šķiņķi sloksnēs, bet sieru un olas sarīvē uz rupjās rīves. Sāli pievieno pēc garšas.
Pildījums ar žāvētām aprikozēm
Sastāvs: 300 gr biezpiens, 100 gr. žāvētas aprikozes, 1 ēd.k. cukurs.
Apvieno biezpienu un. smalki sagrieztas žāvētas aprikozes, visu samaisa un pievieno 1 ēd.k. t cukura, tad atkal visu labi samaisa.
Pildījums ar vārītu liellopa gaļu
Sastāvs: 500 gr. liellopa gaļa, 1 sīpols, sviests 20 gr, sāls.
Liellopu gaļu 1,5 stundas novāra, pēc tam izmaļ gaļas mašīnā. Sīpolu sagriež kubiņos, apcep sviestā, pievieno iegūto malto gaļu, pēc garšas pievieno sāli.
Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu